Kontakt os på:
21 46 19 30

Silikatmaling

Silikatmaling – en holdbar og sund maling

Silikatmaling er en sund og allergivenlig form for maling, da det ikke indeholder det allergifremkaldende konserveringsmiddel MI. I stedet indeholder malingen mineralske, og altså uorganiske, farvestoffer, hvilket er en stor fordel for boligens beboere og det generelle indeklima. Malingen trænger desuden ind i underlaget, hvor der sker en slags forsteningen. Det giver en yderst slidstærk overflade, der er modstandsagtig over for både vind og vejr, samt alger og mos, der ikke trives på den basiske overflade. Malingen danner ikke en hinde på overfladen som mange andre typer maling, men lader huset ånde, så vand inde fra nemt slipper ud og ikke hober sig op og skaber fugt i muren.

 

Velegnet både indendørs og udendørs

Silikatmaling benyttes ofte til maling af facader og ydervægge, men kan også benyttes indendørs. Malingen hæfter kun på tørre og mineralske materialer, og benyttes derfor ofte på mursten, puds / vandskuring, sandsten, beton og lignende. Hos Frederiksbjerg Malerforretning har vi et tæt samarbejde med KEIM, der producerer silikatmaling af den bedste kvalitet. I sortimentet finder du et utal af farver og nuancer, der passer til enhver bolig og facade. Malingen får en mat og kalklignende overflade, hvilket giver et flot look på både facade og indvendige vægge.

 

Fordele ved silikatmaling:

  • Indeholder ikke det sundhedsskadelige MI
  • Lader huset ånde
  • Giver en mat og levende overflade
  • Stort udvalg af farver og nuancer
  • Yderst holdbar og solid maling
  • Mos og alger trives ikke på malingen

 

Skal vi male hos dig?

Brug af silikatmaling kræver en vis erfaring og håndværksmæssig kunnen, og hos Frederiksbjerg Malerforretning har vi mange års erfaring med silikatmaling og bruger det hver eneste dag i vores arbejde for både private og erhverv. Vil du vide mere om de mange fordele ved silikatmaling, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte Frederiksbjerg Malerforretning på 21 46 19 30 eller lj@fb-maler.dk. Med base på Frederiksbjerg i Århus C kører vi ud til kunder i Århus og omegn, herunder blandt andet Beder og Malling, og vi lægger også gerne vejen forbi dig!


Vision

Vores målsætning er at leve op til de høje krav og forventninger, der stilles til håndværkere idag.

Både for at bevare nuværende kunder og for at tiltrække nye.

De fleste nye kunder, får vi gennem anbefalinger fra nuværende.

Der er ingen genveje til et godt resultat. Rigtig og godt bundbehandling sikrer en smuk og holdbar finish.

Top